Wa’dist: het boek!

Mijn allereerste boek is er! Whoop-whoop

Deze diashow vereist JavaScript.

Tien gemiste oproepen van uw lief? Zegt den barman nu nét tegen u dat uw favoriete cocktail er niet meer is? We nemen allemaal een diepe zucht en denken: ‘Wa’dist na wer?’..;
Als jonge twintiger komen we dagelijks voor tal van dilemma’s. We moeten daten, gezond blijven, genieten van het leven, studeren, werk zoeken…Ben je al compleet uitgeput door dit te lezen? Ook soms het gevoel dat het leven op rolletjes loopt maar ge zelf rollerskates aanhebt? Hoe gaat dat bij anderen? Is uwe favoriete vogel nu écht ook wel de pechvogel? Met trots maak ik mezelf belachelijk om alles hierover met jullie te kunnen delen.

Wa’dist me mij?

Savannah Kos (1994) is lid geweest van het Nederlandse kunstschaatsteam maar ze woont in de buurt van Antwerpen. Over haar debuutboek ‘Wa’dist?’ zegt ze: ‘Schrijven is mijn uitlaatklep. Dat leidde in 2016 tot de kick-off van mijn eigen blog. Ik probeer anderen mee te zuigen in mijn verhalen en neem ze mee mijn ups en downs. Ik ben een bruisbal aan energie in mijn constante zoektocht naar mezelf. Wat maakt Savannah nu écht Savannah? En hoe kan ik een leven creëren waar ik nu echt geen vakantie van nodig heb?’

Wil jij een gesigneerd exemplaar? Een volledige pagina geschreven speciaal voor jou?
Bestel dan nu jouw boek via: wadist@outlook.be of via het online formulier.

Hoe betaal je? Na inschrijving ontvang je alle informatie en kan je 15 euro veilig overschrijven.