Stukje uit boek: liefde

Stuk uit ‘Wa’dist’ het boek – hoofdstuk liefde

Wanneer we eindelijk een vis aan de haak slaan kan het daten beginnen. Dit is een spannend proces. Zal het iets worden? Wordt het enkel seks? Wordt het seks en meer? Wordt het meer zonder seks? De uitkomsten zijn eindeloos. We zouden liefst meteen wil doorspoelen naar het einde. Zelf heb ik al heel wat korte processen gehad, maar ook processen die me nét iets te lang duurden. De korte processen waren eerder rebounds en foute keuzes. Mijn allereerste échte lief heeft me acht maanden tijd gekost. We waren jong en koppig. We leerden elkaar kennen op een schoolreis in Londen. Daarna liep het mis omdat hij niet zeker was van zijn gevoelens en ik verder ging met mijn leven. Ik kuste met de hottie van de gemeente en dat viel uiteraard niet in goede aarde.

Leuk intermezzo: ik was op date met de Hottie van de gemeente en in een mislukte poging om stoer te doen met zijn fiets , fietste hij (met zijn koersfiets) recht het kanaal in. Mijn beste vriendin was erbij en wij hadden nog nooit zoiets gezien. Voor we het wisten plakte hij tegen een boom als enige reddingspoging om niet volledig het water in te gaan. Hij kwam recht en zei: “Ik dacht, dien boom moet ik hebben!”. Tot op de dag van vandaag, zo’n ruim tien jaar later, lachen we ons er nog steeds kapot mee.

 Na een lange strijd, maandenlang blijven vechten, over het hottie-drama geraken en zekerheid van gevoelens, werden we een koppel. Hij was ook de eerste waar ik seks meehad. Ik vertel jullie bewust zijn naam niet om de arme ziel te sparen. Uiteindelijk zijn we twee prachtige jaren samen geweest. Ik zal dit verhaal niet uitstellen voor jullie:

 Mijn allereerste alles …

samuel-zeller-s9w2MR8nsts-unsplash.jpg

Ik was 15 jaar oud toen we officieel een koppeltje werden. We volgden in de maanden erop de vaste volgorde van het voelentotseksen-proces. Ik ga niet ontkennen dat het meteen voor hem een serieus stuk deeg was om te kneden tot een brood. Ik moet niet bescheiden zijn wanneer ik zeg dat mijn borsten vaak als praatpaal worden aanschouwd. Op dat vlak was ik een echt dieseltje. Eerste gepest worden en uitgemaakt worden als dubbele rug om daarna er anderen hun ogen mee uit te steken. Het was een project voor hem om er mee om te leren gaan. De maanden die daarop volgden waren spannend … zoals dat hoort in relaties. Er kwamen gesprekken over condooms (hun maten/geuren/kleuren) en gesprekken over dromen waarin ik naakt op school rondliep. We voelden aan alles dat het zou gebeuren. Het laatste examen was afgelopen en ik fietste naar zijn thuis. Iedereen ging die middag zwemmen aan de vaart. Wij hadden andere plannen. We wisten het allebei, toch deden we alsof we beiden niets wisten. Awkward. Hoe dichter mijn voeten richting zijn voordeur gingen, hoe sneller mijn hart klopte. Hij was al eerder thuis gekomen na zijn examen. Het lag er echt dik op dat hij daarna dik op mij zou liggen. Ik probeerde mijn koel te bewaren. Automatisch liep ik richting de trap naar zijn kamer. Daar kwam hij naar beneden gestormd.

“Neen, niet naar boven gaan.”

“Waarom niet?”

“gewoon … niet.”

“Kom, doe niet onnozel.”`

Ik had mezelf weken mentaal voorbereid. Wou hij het niet meer doen? Of wou hij liever ineens next level gaan en het meteen beneden in de zetel doen? Ik duwde mezelf erlangs richting zijn kamer. Hij haalde me in en probeerde zo charmant mogelijk de deur voor me te openen. Ik had nooit verwacht dat hij het romantisch zou willen. Ik had hem gezegd in één van onze talloze spannende sextalks dat ik de eerste keer graag in een romantische setting wou. Hij had zijn best gedaan, want de kamer was versierd met theelichtjes. De helft brandde … de andere helft niet. Een beetje verderop lagen Fiesta condooms. Ja dat zijn die met een smaakje. Ik keek verbaasd, hij stotterde.

“Ik wist dat je het graag romantisch wou, maar nu pas merk ik hoe geforceerd dit is.”

Het lag er dik op: we zouden het doen. Neuken, poepen, vrijen, de liefde bedrijven, op elkaar geven. Of zoals ik het zei op de moment dat hij stopte toen mijn maagdenvlies scheurde: “Gewoon voenken!”.

Benieuwd naar meer? Bestel dan hier jouw exemplaar van mijn boek.

Liefs

Savannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s