De zoektocht naar het trio

trio

Love, Sex and friendship – perfect match

De eigen perceptie op liefde, vriendschap en seks en de zoektocht naar het hebben van alle drie.

X3

De eerste liefde/crush die als een wervelstorm over ons is heen gegaan (dit is louter metaforisch bedoeld en niet in de onkuise/letterlijke versie van het woord). Ja ladies, we willen meestal de jongens die we niet kunnen krijgen. Dit maakt het hele verhaal natuurlijk al heel wat lastiger, want er zijn 2 soorten jongens:

  1. De groep circusapen die ons constant lastig valt met lieve (overtallige) berichtjes, complimentjes en misschien als we echt geluk hebben met kadootjes. Nu dames, deze cupido’s, die bijna letterlijk zelf een pijl door ons hart willen komen duwen en nog net niet ons kont willen komen afkuisen wanneer we van toilet komen, zijn meestal de mannen waar we NIET op vallen. Vaak zijn ze net niet wat we zoeken en proberen ze dit te OVERcompenseren door lief en ‘schattig’ te zijn. Neen bedankt, als we geslijm willen, kussen we wel met een slak.

Pas op: uitzonderingen bevestigen de regel en soms kan die ene leuke, knappe Danny Zuko van de school/club/vriendengroep wel echt als een blok voor je vallen. In dit geval: proficiat, je hebt gevonden waar ik al lang op zoek naar ben, namelijk het beste van 2 werelden.

  1. De Danny Zuko’s die we allemaal willen. Ze zijn knap, gewild en lichtjes arrogant en we vallen bijna letterlijk in katzwijm elke keer wanneer ze passeren. PROBLEEM: ze weten dit van zichzelf. Toch een onzekere Danny gevonden? Nice, u hebt de hoofdvogel afgeschoten en deze jongen past niet in mijn 2 groepen dus sla deze stap over en ga naar het volgende punt.

Ik ga verder: wat doen we hiermee? Blijf jezelf maar ‘keep it lowkey’. Mannen vallen niet op vrouwen die zomaar voor het oprapen liggen.  Nu we dit allemaal weten kunnen we erop letten en een trapje lager gaan staan op de ‘ikwiljezohard- en de iklaathetjezienladder’. Wees zelf géén circusaap.

Bro- ho’s

We kennen allemaal de uitspraak ho’s over bro’s die ons er aan doet herinneren dat vriendschap voor liefde gaat. Maar elke lady heeft wel een ‘male-bestfriend’, de ‘bro’ die eigenlijk ook de ‘ho’ is.  Dit zijn de jongens die we bewust in onze friend-zone hebben gepropt, hopend dat zij ons advies kunnen geven over hoe we moeten omgaan met de circusapen en de Danny Zuko’s. Wij vrouwen hebben nood aan vriendschap met een minimum aan drama en dames laat ons eerlijk blijven: wanneer we enkel onder borsten en vagina’s zijn, is de kans op drama even groot als de kans die ik had op het niet halen van mijn rijbewijs in 1 poging (ZEER groot). Dit is trouwens al compleet achterhaald want ik heb maar liefst 3 pogingen nodig gehad.  Hoe graag we er ook van houden om ons te gedragen als ‘fancy nancy’s’, zo graag houden we er ook van om bier te zuipen, boeren en scheten te laten en ons als ‘one of the guys’ te voelen. We hebben nood aan een mannelijke vriend waarin we alle remmen los kunnen laten en ons ongelimiteerd kunnen amuseren met een minieme kans op drama.

Let me lay it down for you: sex

Seks het ware product van passie, verlangen en lust. Of is het eerder het product van nood aan affectie, hoge libido’s en een overdosis aan alcohol? Wanneer hadden we voor het laatst een onenightstand, een friend with benefits of wanneer probeerden we eens iets nieuws uit met onze lovers? Nadat we onze eerst keer hebben gehad en onszelf afgevraagd hebben  waarom er zoveel taboe rond wordt gemaakt is de poort, letterlijk en figuurlijk, geopend. De drempel is lager komen te liggen en de stap op een volgende portie ‘vossen in de bossen’ is dichterbij komen te staan. Hier schuilt het grote gevaar dat mannen/vrouwen elkaar sneller mee onder de lakens nemen en de mooie zin ervan vervalt. Ik wil alle dames waarschuwen: laat de benen niet in de zee van Mozes veranderen. Kies voor iemand die meer voelt dan enkel je boobies en ‘lower-parts’. Is dit toch het geval: dumpen! Er zijn genoeg andere visjes die dan in jouw zee willen zwemmen en niet enkel omdat het er mooi weer is. Kies voor zelfrespect en kies voor iemand met een minimum gehalte aan interesse voor jouw persoonlijkheid. Geen paniek, ik ben zeker ook geen non geweest, een gewone vriend kan geen kwaad. Maar zorg dan voor duidelijke afspraken. Als laatste is er het nog het grote probleem van de ‘opvoedende rol van de ouders’ en hoe slecht wij als jonge onwetende tieners hier op worden voorbereid. Het enige wat ik onthouden heb van leerkrachten en ouders: hoe doe je een condoom aan. Dat is het! Volgens hen dé essentie van het seksleven: dé condoom. Dus nu we weten hoe het eruit ziet, hoe we het aan moeten doen en hoe we het niet zonder mogen doen, weten we alles? Denk het niet. Aan alle ouders kort 3 extra tips die jullie ons kunnen meegeven. Ik som ze even op:

  • FOEFSCHEET: wanneer het storm op zee is en openlucht, is de kans op de foefscheet groot. Waarschuw ons dat dit kan gebeuren en bespaar ons één onaangename verassing minder. Dit is gewoon gênant.
  • Vergeet ons niet te leren dat we WC-papier/zakdoekjes moeten meenemen voor wanneer we jullie enige tip (het gebruiken van de condoom) zo goed naleven, want wat erna? Moeten we hem opblazen, opeten of zoals spagetthi tegen de muur smijten om te kijken of het wel een goede portie is? Neen, we hebben papier nodig!
  • Voor alle badgirls die de enige regel van de mammi’s en pappi’s niet willen naleven en geen condoom gebruiken: what goes in must come out! Waarschuw ons wanneer jullie zien dat we voor een lange relatie gaan en condooms geschiedenis worden.

Wat mezelf betreft? Ik heb ze alledrie gevonden in mijn prachtige vriend Jeremy!
Lieve Jeremy: knuffelend in de zetel als koppel noem ik je gewoon Jeremy, als ik uithuil op jouw schouders noem ik je vaak AJ (das voor de vrienden) en in bed zijde mijne Kevin! 

Zowel liefde, vriendschap als seks zijn individueel al een serieuze boterham, laat staan de perfecte combinatie ervan. Laat de zoektocht ernaar minstens even boeiend, spannend en verassend zijn als de vangst ervan!

Succes,

Savannah Kos.

Ella Eyre – We don’t have to take our clothes off

 

4 gedachtes over “De zoektocht naar het trio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s